Larmia jonë.
Forca jonë.

Unsere Vielfalt.
Unsere Stärke.

Tetori Gjerman 2023

Deutscher Oktober 2023

wave graphic

Tregu lokal i fermerëve: Një festë për shqisat

Lokaler Bauernmarkt: Ein Fest für die Sinne

2023-09-29T12:00:00, ora 17:00

2023-09-29T12:00:00, 17:00 Uhr

Pogradec, Nehemiah Gateway Albania Campus, Rr NEHEMIA, Bucimas

Filmi: "Peshku i Artë" nga Alireza Golafshan

Film: „Die Goldfische“ von Alireza Golafshan

2023-09-29T12:00:00, ora 19:00

2023-09-29T12:00:00, 19:00 Uhr

Pogradec, Nehemiah Gateway Albania Campus, Rr NEHEMIA, Bucimas

Tregu lokal i fermerëve: Një festë për shqisat

Lokaler Bauernmarkt: Ein Fest für die Sinne

2023-09-30T12:00:00, ora 17:00

2023-09-30T12:00:00, 17:00 Uhr

Pogradec, Nehemiah Gateway Albania Campus, Rr NEHEMIA, Bucimas

Prezantim i workshopit te fotografise

Fotoworkshop-Präsentation

2023-10-02T12:00:00, ora 17:00

2023-10-02T12:00:00, 17:00 Uhr

Tiranë, Tulla Culture Center

Shqipëria është Biodiversitet

Albania is Biodiversity

2023-10-02T12:00:00, ora 17:30

2023-10-02T12:00:00, 17:30 Uhr

Tiranë, Sheshi Skënderbej

Filmi: "Të Gjithë Flasin Për Motin" (2022)

Film: „Alle reden übers Wetter“ (2022)

2023-10-02T12:00:00, ora 20:00

2023-10-02T12:00:00, 20:00 Uhr

Tiranë, Qendra e Artit “Agimi” (ish-Kinema Agimi), BLV “Bajram Curri”

Strauss & Tchaikovsky: Përtej kufijve të shpirtit njerëzor

Strauss & Tschaikowsky: Jenseits der Grenzen des menschlichen Geistes

2023-10-03T12:00:00, ora 20:00

2023-10-03T12:00:00, 20:00 Uhr

Tiranë, Teatri i Operas dhe Baletit

Hapja e ekspozitës Pop-up “Gjermanishtja është një gjuhë shumëngjyrëshe!”

Eröffnung der Pop-up-Ausstellung „Deutsch ist eine bunte Sprache“

2023-10-04T12:00:00, ora 18:00

2023-10-04T12:00:00, 18:00 Uhr

Tiranë, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, Rruga Papa Gjon Pali II

Filmi për fëmijë: „Sy për sy“ nga Evi Goldbrummer dhe Joachim Dollhopf

Kinderfilm: „Auf Augenhöhe“ von Evi Goldbrummer und Joachim Dollhopf

2023-10-05T12:00:00, ora 16:00

2023-10-05T12:00:00, 16:00 Uhr

Tiranë, Qendra e Artit “Agimi” (ish-Kinema Agimi), BLV “Bajram Curri”

Që nga viti 2007 në Shqipëri zhvillohen aktivitetet e përvitshme kulturore gjermano-shqipëtare nën moton "Tetori Gjerman". Në këto 15 vite "Tetori Gjerman" është shndërruar tanimë në një eveniment të mirëetabluar në jetën kulturore të Shqipërisë.

Seit 2007 finden in Albanien unter dem Namen "Deutscher Oktober" jährlich deutsch-albanische Kulturwochen statt. In den vergangenen 15 Jahren ist der "Deutsche Oktober" zu einer festen Größe im Kulturleben Albaniens geworden.

Tetori Gjerman

Deutscher Oktober

Copyright ©
Shkarko aplikacionin tonë të ri!

Shikoni eventet e ardhshme dhe ruajeni atë në kalendarin tuaj!

Laden Sie unsere neue App herunter!

Sehen Sie sich bevorstehende Ereignisse an und speichern Sie sie in Ihrem Kalender!

© Tetori Gjerman në Shqipëri. Zhvilluar nga AIEx Tech & Solution © Deutscher Oktober in Albanien. Entwickelt von AIEx Tech & Solution